Utrecht | straatinfo

steekpartij politie meldingen

Steekincident Croeselaan

steekpartij

Utrecht - Een 31-jarige man is dinsdag 28 februari aangehouden na een steekincident op de Croeselaan. Een vrouw raakte daarbij zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar een specialistisch ziekenhuis.

Rond 08.30 uur kwam er een melding binnen dat er een vrouw zwaargewond op de grond lag op de Croeselaan. Meerdere hulpverleners spoedden zich ter plaatse. Ook een traumahelikopter werd ingezet. De vrouw, die met spoed naar een ziekenhuis werd vervoerd, is geopereerd. Haar gezondheidstoestand is als kritiek te omschrijven. De 31-jarige verdachte werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, hij is in verzekering gesteld en zit vast. Op de plek van het steekincident hebben specialisten van Forensische Opsporing een onderzoek ingesteld. Ook zijn er meerdere getuigen gehoord. De recherche doet onderzoek naar de aanleiding en toedracht van het steekincident.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Steekincident
Hoogwoud

Steekincident
Akersloot

Steekincident
Almere

Steekincident
Almere

Steekincident
Utrecht

Twee aanhoudingen na steekincident
Geleen

Man gewond na steekincident
Utrecht

Verdachte steekincident portier aangehouden
Amsterdam

Man aangehouden na steekincident
Utrecht

Vrouw zwaargewond na steekincident
Leidschendam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio