Utrecht | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Woningoverval Utrecht

overval / beroving

Utrecht - Op zondagavond 27 augustus werden de bewoners van een woning aan de Prinses Irenelaan overvallen door twee onbekende mannen. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 23.15 uur werd de woningoverval gemeld. Agenten gingen erheen en troffen een man en een vrouw aan. De man vertelde dat hij rond 22.30 uur zijn woning inging, toen er, bij het dichtdoen van de deur, ineens tegen de deur werd geduwd. Twee mannen kwamen de woning in en gooiden het slachtoffer op de grond. Een vrouw, die ook aanwezig was, kwam op het rumoer af en stuitte op de overvallers. Zij werd eveneens tegen grond gewerkt, waarna de verdachten het huis doorzochten. Uiteindelijk gingen zij er met onbekende buit vandoor en konden de hevig geschrokken slachtoffers de politie alarmeren.

De eerste verdachte is een man met een grof postuur en ongeveer 1,70 meter lang. Hij droeg donkere kleding en hij had een capuchon op. Verder had hij handschoenen aan met open vingertoppen.

De tweede verdachte is een man van ongeveer 1,80 meter. Hij droeg een donkere jas tot over de heupen en een zwarte bivakmuts.

Bent u getuige geweest van deze woningoverval of heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, deel dat dan met de recherche in Utrecht via 0900-8844. Als u zich liever anoniem meldt dan kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaand tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Getuigenoproep woningoverval
Utrecht

Verdachten opgepakt voor woningoverval
Groenekan

Woningoverval
Leiden

Woningoverval
Middenmeer

Woningoverval
Alkmaar

Woningoverval
Voerendaal

Zes aanhoudingen voor brute woningoverval
Amstelveen

Opsporing Verzocht: woningoverval op 73-jarige dame
Nederland

Getuigenoproep woningoverval
Amstelveen

Gewapende woningoverval
Zuidlaren

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio