Utrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Valse naam helpt verdachte van regen in de drup

overige

Utrecht - Het opgeven van een valse naam kwam een bestuurder dinsdagavond 12 maart duur te staan. Op de valse naam bleken nog meerdere openstaande boetes open te staan. Op de echte naam van de verdachte bleek dat de man reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd.

Agenten controleerden een auto op de Marco Pololaan. Debestuurder had geen rijbewijs of ID kaart bij zich. Toen hij een naam opgaf ende agenten dit controleerden, bleek op de opgegeven naam een onherroepelijkesignalering te staan. De man werd aangehouden voor diverse openstaande boetes.In het politiebureau gaf de man een andere naam op. Agenten achterhaalden in depolitiesystemen een foto van de verdachte en stelden zijn identiteit vast.Onderzoek wees uit dat de man door een rechter was veroordeeld. Hem was derijbevoegdheid voor langere tijd ontzegd. De 33-jarige Utrechter kreegproces-verbaal voor het opgeven van een valse naam en het rijden terwijl derijbevoegdheid was ontzegd. Na verhoor, onderzoek en afhandelen proces-verbaalis de man heengezonden.

Soortgelijke berichten

Digitaal buuronderzoek; inbraak woning 2 e Athestraat
Amsterdam

Politie Twente waarschuwt voor valse stadsmunten
Oldenzaal

Aanhouding na valse naam
Emmen

Man aangehouden voor bedreiging en valse naam
Groningen

Valse aangiften van beroving
Tilburg

Man aangehouden voor tanken zonder betalen
Groesbeek

Man houdt hulpverleners onnodig van het werk door valse melding steekincident Rotterdam
Rotterdam

Dronken bestuurder geeft valse naam op
Breda

Mannen aangehouden voor verspreiden vals geld
Drachten

Man doet valse aangifte van straatroof
Bussum

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio