Utrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Arrestaties tijdens voetbalwedstrijd

overige

Utrecht - Op vrijdagmiddag 24 juli vond op het trainingscomplex van FC Utrecht een oefenwedstrijd plaats tussen de FC Utrecht en Derby County. In de eerste helft dreigde een escalatie tussen supporters van beide clubs. De politie heeft ingegrepen en 15 arrestaties verricht.

De wedstrijd startte rond 15.00 uur op het complex Zoudenbalch.Na een rustig begin dreigde er in de eerste 45 minuten een confrontatie tussende Utrechts en Derby aanhangers. De politie intervenieerde met twee groepen vande Mobiele Eenheid en hield 15 supporters aan. Deze zijn allen overgebracht naarhet arrestantencomplex. Gedurende de wedstrijd en na afloop bleef het verderrustig. De Engelse supporters zijn na afloop van de wedstrijd onder begeleidingvervoerd naar het station. De politie stelt nog beeldmateriaal veilig om tebeoordelen of er nog meer supporters betrokken zijn geweest bij het incident. Dewedstrijd tussen beide ploegen eindigde in 2-3 in het voordeel van de bezoekers.

Soortgelijke berichten

Eerste arrestaties in onderzoek geweld RKC- FC Utrecht
Waalwijk

Arrestaties na wapenvondst
Amsterdam

Twee arrestaties vanwege hennepcriminaliteit
Breda

Vijf arrestaties in drugsonderzoek
Tilburg

Rechercheteam Riel verricht arrestaties
Riel

Arrestaties in onderzoek woninginbraken
Apeldoorn

Arrestaties bij ongeregeldheden voor voetbalwedstrijd
Arnhem

Arrestaties in zaak woningoverval Grave
Grave

Doorbraak in liquidatie-onderzoek: drie arrestaties
Huijbergen

112-melding leidt tot arrestaties voor woninginbraak
Netersel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio