Utrecht | straatinfo

overige politie meldingen

Agent schiet man in been

overige

Utrecht - Op donderdag 4 april heeft een agent bij een assistentieverlening op het AZC aan de Joseph Haydnlaan een man in zijn been geschoten. De man is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 11.45 uur kreeg de politie het verzoek om naar het AZC tekomen omdat medewerkers zich bedreigd voelden door een bewoner. Agentenbemiddelden in dit conflict en de rust leek weergekeerd. Tijdens eendaaropvolgend gesprek tussen de agenten en de bewoner, verdere gegevens nogonbekend, werd hij opnieuw agressief en toonde de man plotseling een mes. Eenagent sommeerde de man het mes te laten vallen maar hier gaf hij geen gevolgaan.

Hierna werd een waarschuwingsschot gelost maar de man weigerdehet mes los te laten. Daarna werd gericht geschoten op het been van de man. Hijkon hierna worden aangehouden en werd met de ambulance overgebracht naar hetziekenhuis voor behandeling aan zijn verwonding.

Het onderzoek naar de omstandigheden en de toedracht wordtuitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van de Rijksrecherche.

Soortgelijke berichten

Agent schiet verdachte in been
Breda

Agent schiet man in been
Best

Politie schiet man neer die dreigt met bijl
Amsterdam

Politie schiet overvaller neer
Tilburg

Politie schiet na achtervolging
Breda

Politie schiet man in been
Aalten

Politie schiet verdachte in been
Amsterdam

Man schiet op voordeur woning Rotterdam
Rotterdam

Politie schiet bij aanhouding verdachte huiselijk geweld
Tiel

Politie schiet verwarde man in been
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio