Utrecht | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Getuigen gezocht van dodelijke aanrijding

ongeluk

Utrecht - Dinsdagmiddag 10 januari vond een aanrijding plaats tussen een voetgangster en een auto op de Tigrisdreef. De politie zoekt getuigen.

Rond 14.05 uur reed een 21-jarige automobilist uit Houten over de Tigrisdreef in de richting van de Zambesidreef. Hij passeerde bij de bushalte een bus die op het punt stond weg te rijden in de richting van het industrieterrein. Op dat moment stak een voetgangster, een 28-jarige vrouw uit Utrecht, van achter de bus de weg over. De automobilist kon haar niet ontwijken en een aanrijding was het gevolg. De Utrechtse was niet aanspreekbaar en een traumahelikopter landde zodat een trauma-arts eerste hulp kon verlenen. In het ziekenhuis is de vrouw later aan haar verwondingen komen te overlijden.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Getuigen dodelijk ongeval A73 gezocht
Nijmegen

Getuigen en 'bijna' slachtoffers gezocht
Erp

Getuigen gezocht
Varsseveld

Doorrijder gezocht
Warmenhuizen

Fietsendief gezocht
Millingen Aan De Rijn

Getuigen gezocht van autobrand
Haarlem

Getuigen van straatroof gezocht
Heerlen

Getuigen gezocht van vernieling
Zaandam

Getuigen gezocht van mishandeling
Zaandam

Getuigen brandstichting gezocht
Edam

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio