Utrecht | straatinfo

fraude politie meldingen

Aanhouding voor heling fiets

fraude

Utrecht - Donderdagavond 22 oktober heeft de politie een 33-jarige man uit Utrecht aan de Molenbeekstraat aangehouden op verdenking van heling.

Gisteravond omstreeks 21.55 uur zagen surveillerende agenten een scooter op de Croeselaan rijden. De opzittende van de scooter had een fiets vast en droeg een krat op zijn rug. Agenten vertrouwden de situatie niet toen de bestuurder er ook nog eens met hoge snelheid van doorging vanaf de Bolksbeekstraat de Schaarsbeekstraat in. Agenten gaven de bestuurder een stopteken, maar daar werd geen gehoor aan gegeven. De opzittende van de scooter gooide vervolgens de fiets weg en de bestuurder reed de steeg aan de Schaarsbeekstraat in.

Een agent rende daarna te voet achter de scooterrijder aan en toen hij de steeg uitliep, zag hij de scooter zonder de verdachten op de grond liggen. Na onderzoek zag de agent de bestuurder van de scooter in de bosjes liggen. De man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De opzittende van de scooter was gevlucht en is niet meer gevonden door agenten.

De fiets is die avond nog gevonden en bleek van diefstal afkomstig te zijn. De politie doet nog verder onderzoek.

Soortgelijke berichten

Aanhouding voor diefstal auto
Leeuwarden

Aanhouding na diefstal lokfiets
Hilversum

Buurtbewoners zorgen voor aanhouding
Apeldoorn

Snel optreden leidt tot aanhouding
Zwolle

Vlissinger aangehouden op gestolen fiets
Vlissingen

Op een gestolen fiets
Gouda

Fiets te koop
Nieuwerkerk Aan Den Ijssel

Heler fiets aangehouden
Nijmegen

Op gestolen fiets
Groningen

Aanhouding drugshandel en heling fiets
Nijmegen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio