Utrecht | straatinfo

diefstal politie meldingen

Twee verdachten van autokraak aangehouden

diefstal

In de nacht van zondag 22 op maandag 23 maart heeft de politie in de wijk Lunetten twee verdachten van een diefstal uit een auto aangehouden.
Medewerkers van cameratoezicht zien die nacht omstreeks 00.15 uur twee mannen op de Zevenwouden aan fietsen rommelden en bij woningen naar binnen kijken. Het cameratoezicht geeft dit direct door aan de meldkamer. Daardoor zijn al binnen twee minuten agenten ter plaatse. Inmiddels is op de camerabeelden ook te zien dat n van de mannen met een koffer en een tas aan het slepen is. Agenten houden een 42-jarige man uit Utrecht direct aan. Zijn zakken puilen uit met diverse spullen. Onder andere cd s, wegenkaarten en een telefoonoplader. Die spullen zijn gestolen uit een auto in de straat. Even later houdt de politie een 37-jarige man uit Utrecht aan in verband met dezelfde diefstal. Die is al weggereden. Agenten houden hem in eerste instantie aan voor rijden onder invloed (660 ug/l; goed voor invordering van zijn rijbewijs). Maar uit onderzoek blijkt dat hij ook betrokken is bij de diefstal uit de auto op de Zevenwouden. De politie stelt beide mannen in verzekering en achterhaalt de eigenaar van de spullen. Die doet aangifte.

Soortgelijke berichten

Arnhemmers opgepakt na autokraak
Arnhem

5 mannen aangehouden na inbraak
Oostzaan

Twee verdachten aangehouden voor inbraak
Utrecht

Koperdieven opgepakt
Avenhorn

Twee aanhoudingen na bedrijfsinbraak
Zaandam

2 mannen aangehouden na inbraak in bedrijf
Alkmaar

Verdachte dodelijk schietincident Faustdreef aangehouden
Utrecht

Verdachten aangehouden na bedreiging en mishandeling
Lemmer

Luchtdrukwapens in beslag genomen
Venlo

Twee aanhoudingen na diefstal uit kleedkamer
Silvolde

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio