Utrecht | straatinfo

diefstal politie meldingen

Plofkraak Utrecht Overvecht; politie zoekt getuigen

diefstal

Utrecht - In de nacht van dinsdag 31 januari op woensdag 1 februari werd een plofkraak gepleegd bij een geldautomaat. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 4.30 uur kwam een melding van een plofkraak bij een geldautomaat aan de Andesdreef. Agenten gingen erheen en troffen de vernielde geldautomaat aan. Getuigen hadden een scooter en een donkerkleurige auto, vermoedelijk een Volkswagen Golf, weg zien rijden. De agenten hebben in de omgeving gezocht naar de verdachten en ook de politiehelikopter werd ingezet, maar er werd niemand aangetroffen. Het Team Explosieven Verkenning kwam ter plaatse en concludeerde dat er geen gasflessen waren gebruikt. Het is nog niet duidelijk of er ook iets buit is gemaakt.

De politie vraagt getuigen en mensen die wellicht iets meer weten over de verdachten, contact op te nemen via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Daarnaast kunt u gebruik maken van het online tipformulier door op onderstaande afbeelding te klikken.

Laat het ons weten via het tipformulier.

Soortgelijke berichten

Poging plofkraak winkelcentrum Overvecht
Utrecht

Politie zoekt getuigen plofkraak Leerdam
Leerdam

Plofkraak
Bilthoven

Twee aanhoudingen na plofkraak pinautomaat, politie zoekt getuigen
Delft

Plofkraak geldautomaat
Heemskerk

Mislukte plofkraak
Heiloo

Autobrand Overvecht
Utrecht

Plofkraak geldautomaat
Beverwijk

Getuigenoproep plofkraak
Vinkeveen

Plofkraak pinautomaat
Wervershoof

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio