Utrecht | straatinfo

diefstal politie meldingen

Diefstal uit woning door nepagent

diefstal

Utrecht - Uit de woning van een vrouw aan de Van Hoornekade werden donderdagmiddag sieraden gestolen. Vermoedelijk gebeurde dit door een nepagent.

Een 77-jarige vrouw uit Utrecht belde omstreeks 13.20 uur naarde politie omdat zij bestolen was door een vermoedelijke nepagent. De man hadbij het slachtoffer aangebeld en droeg een jasje dat veel op het politie-uniformleek.Door middel van een babbeltruc wist hij in het huis van de Utrechtse tekomen. Hij gaf aan een preventiecontrole te willen uitvoeren met betrekking totde vele inbraken die gepleegd zouden worden. Uiteindelijk is de verdachte enigetijd in het huis geweest en wist met een aantal sieraden van het slachtoffer hethuis te verlaten.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen? Het signalement van denepagent is een man met een stevig postuur, lichtgetinte huidskleur, tussen de1.65 en 1.70 mtr. lang en ongeveer 40 jaar oud. Hij droeg een donkerblauwe jasmet op de kraag het woord ?politie?. Verder had de man een blauwe broek aan ensprak accentloos Nederlands.

Heeft u informatie? Belt u dan met de politie in Utrecht via 0900 ? 88 44.

Gerelateerde berichten

Soortgelijke berichten

Hennepkwekerij in woning Alkmaar
Alkmaar

Aanhouding na diefstal uit woning
Meppel

Hennepkwekerij in woning
Almere

Hennepkwekerij in woning
Ijmuiden

Diefstal uit woning
De Hoef

Man aangehouden voor diefstal uit woning
Budel

Diefstal uit woning
Veenendaal

Hennepkwekerij aangetroffen in woning in Sluiskil
Sluiskil

Hennepkwekerij aangetroffen in woning
Gennep

Snelle aanhoudingen na diefstal uit woning
Ijmuiden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio