Utrecht | straatinfo

diefstal politie meldingen

Autodief aangehouden

diefstal

De politie heeft in de nacht van zondag 1 op maandag 2 maart een man aangehouden op verdenking van het stelen van een auto.
Die nacht, rond 00.20 uur, kijken agenten tijdens hun surveillance in de omgeving van de Simplonbaan uit naar jongens die mogelijk graffiti aan het spuiten zijn. Op de Karawanken zien ze drie mannen lopen. De agenten controleren die mannen. Net voordat de agenten hem aanspreken gooit n van de mannen een mapje weg. In het mapje zitten autopapieren. De agenten vragen de 21-jarige man uit Utrecht naar zijn identiteitsbewijs. De man kan echter geen identiteitsbewijs tonen en heeft geen plausibele verklaring. De agenten vertrouwen het niet en houden de man aan. Dan 'tovert' de verdachte plotseling alsnog een identiteitsbewijs uit zijn zak. De naam op het identiteitsbewijs komt niet overeen met de naam op de autopapieren in het mapje. De agenten vermoeden dat de man zich aan autodiefstal schuldig heeft gemaakt. In de omgeving treft de politie een auto aan met het kenteken dat overeen komt met de papieren in het mapje. De man moet voor verhoor mee naar het politiebureau. De politie neemt de auto in beslag en stelt een onderzoek in naar de herkomst van de auto.

Soortgelijke berichten

Autodief achternagezeten
Almere

Autodief aangehouden op A27
Tilburg

Autodief dankzij Burgernet aangehouden
Wolvega

Slapende autodief aangehouden
Roosendaal

Politie houdt autodief aan
Hoofddorp

Autodief na achtervolging aangehouden
Ijmuiden

beschonken automobilist mogelijk autodief
Maastricht

Autodief rent weg
Oudeschoot

Autodief opgepakt na achtervolging
Sittard

Politie houdt autodief aan
Damwoude

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio