Utrecht | straatinfo

brand politie meldingen

Getuigen gezocht in verband met reeks autobranden

brand

In de wijk Noordwest hebben de afgelopen dagen zeven auto s in brand gestaan. De politie gaat uit van brandstichting en heeft de verdachte al aangehouden. De politie is nog op zoek naar getuigen. Die worden dringend verzocht zich te melden.
Op de Mimosastraat brandt donderdagavond 15 april rond 23.30 uur een auto gedeeltelijk uit. Politie en brandweer krijgen in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 april om 02.30 uur de melding dat een auto op de Van der Marckstraat in brand staat. Dezelfde nacht rond 04.00 uur staat een auto op de hoek van de Van der Marckstraat en de J.S. de Rijkstraat in brand. Circa een kwartier later is het raak op de Larixstraat. Daar staan rond 04.15 uur drie auto's in brand. Nog weer circa een kwartier later krijgt de politie de melding dat op de Vijgeboomstraat een auto in brand staat. Dat is rond 04.30 uur. Een buurtbewoner die het ziet gebeuren, blust deze auto. De auto s brandden niet volledig uit maar liepen brand- en rookschade op. Verdachte aangehouden Op aanwijzen van een getuige houdt de politie in een tuin aan de Larixstraat een 18-jarige man uit Utrecht aan. De politie onderzoekt of deze man verantwoordelijk is voor de reeks branden. Oproep getuigen In verband met dit onderzoek is de politie op zoek naar getuigen. Heeft u informatie? Dan verzoekt de politie u dringend om contact op te nemen met de recherche in Utrecht via telefoonnummer 0900 8844.

Soortgelijke berichten

Getuigen gezocht van twee autobranden
Enschede

Politie onderzoekt autobranden Vlaardingen
Vlaardingen

autobranden
Utrecht

Politie onderzoekt autobranden, getuigen gezocht
Apeldoorn

Dronken bestuurder door Belgische politie gezocht
Bergen Op Zoom

Autobranden Soest
Soest

Politie onderzoekt autobranden
Wijchen

Politie onderzoekt autobranden
Heijen

Politie onderzoekt autobranden
Tilburg

Politie onderzoekt autobranden
Hoogeveen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio