Utrecht | straatinfo

bedreiging-intimidatie politie meldingen

Getuigenoproep; Bedreiging met vuurwapen op A27

bedreiging / intimidatie

Utrecht - Een automobilist is met zijn gezin zondagmiddag 21 augustus bedreigd met een vuurwapen door een medeweggebruiker. De politie is op zoek naar getuigen.

De 55-jarige inwoner van Maarssen reed vanaf de oprit bij Overvecht in de richting van de A27, toen hij voor de uitvoegstrook een andere automobilist vlak achter zich zag rijden. Deze automobilist reed in een zwarte Volkswagen Polo en probeerde door gevaarlijk rijgedrag de 55-jarige bestuurder in te halen. Hierdoor ontstond een verkeersconflict tussen beide bestuurders. Vervolgens richtte de bestuurder van de zwarte Volkswagen Polo, uit het niets een op een vuurwapen gelijkend voorwerp op het gezin. De hevig geschrokken bestuurder belde direct de meldkamer.

De politie doet onderzoek naar deze bedreiging. Reed u zondagmiddag tussen 12.00 en 12.15 uur op de A27 in de richting van de A28 en heeft u iets opvallends gezien? Neemt u dan contact op met de politie via 0800-8844 of anoniem via 0800-7000 of via M-online.

Soortgelijke berichten

Man aangehouden na bedreiging
Vlissingen

Drie aanhoudingen na bedreiging Rotterdam-West
Rotterdam

Man met vuurwapen
Wormerveer

Verdachte aangehouden voor wapenbezit
Zwolle

Vrouw aangehouden na bedreiging met nepwapen
Apeldoorn

Twee mannen uit Delfzijl aangehouden
Delfzijl

Gezochte man door tips aangehouden
Hulst

Man met vuurwapen aangehouden in Rotterdam
Rotterdam

Man dreigt met nepwapen
Apeldoorn

Man en vrouw aangehouden na onderzoek in woning
Apeldoorn

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio