Op de koffie bij het Landelijk Bestuur van SPS-NIP | SPS-NIP Sectie Psychologie Studenten

datum: dinsdag 21 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Op de koffie bij het Landelijk Bestuur van SPS-NIP | SPS-NIP Sectie Psychologie Studenten

Binnen het Landelijk Bestuur van SPS-NIP krijg je de kans om jezelf te onderscheiden van 22.000 andere psychologiestudenten. Als bestuurslid zet je een jaar lang fulltime in voor alle psychologiestudenten in Nederland. Tijdens een bestuursjaar leer je andere personen te motiveren, beter te communiceren, verantwoordelijkheden te dragen en vergroot je zowel je sociale als professionele netwerk. Een bestuursjaar is de uitgelezen kans om praktische vaardigheden op te doen, waarbij je studie geen aandacht aan wordt besteed. Binnenkort wordt het weer tijd voor een bestuurswissel binnen het Landelijk Bestuur van SPS-NIP!

Vanaf 1 juli komen de functies: commissiecoördinator, financieel coördinator, secretaris, stedelijk bestuurcoördinator en pr-functionaris vrij. De vacatures voor deze functies zullen volgende week op onze website verschijnen. Het Landelijk Bestuur van SPS-NIP is een dynamisch bestuur wat probeert om eerder vergaarde kennis en ervaring binnen het bestuur te behouden. Wij doen dit door twee wisselmomenten per jaar in te lassen. Op deze manier hoeft niet elk nieuw bestuurslid 'het wiel opnieuw uit te vinden' en kan een nieuw bestuurslid hulp vragen aan een bestuurslid wat al langer in functie is.

Graag zouden wij iedereen die geïnteresseerd is in een bestuursjaar binnen het Landelijk Bestuur verwelkomen op het NIP kantoor. Tijdens deze 'op de koffie bij' vertellen wij wat een bestuursjaar precies inhoudt, wat het verschil is in functies, hoe onze weken er uit zien en wat de meerwaarde is van een bestuursjaar bij SPS-NIP. Hierbij heb je meteen de mogelijkheid om een aantal van jouw toekomstige bestuursleden te ontmoeten!

Dit evenement is gratis en toegankelijk voor psychologie studenten die serieus geïnteresseerd in een fulltime bestuursjaar bij SPS-NIP!

Heb je vragen of wil je jezelf aanmelden? Dit kan via een mail met je naam en interesse voor de 'op de koffie bij' naar secretaris@spsnip.nl.

Mocht je op 21 maart niet kunnen dan is er ook nog een mogelijkheid om op 16 maart het bestuur te leren kennen. Kijk hier voor meer informatie: https://www.facebook.com/events/1738471993131603/

Let op: Maandag 20 maart is de laatste dag waarop je jezelf voor dit evenement kunt aanmelden!

Datum en tijd: 21 maart van 13.30 - 15.30
Locatie: NIP kantoor, Arthur van Schendelstraat 650, 3500 GB, Utrecht

bron: https://www.facebook.com/events/198466130636323/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Utrecht | 112 alarmeringen Utrecht | Goedkoop Tanken in Utrecht | Supermarkten in Utrecht | Weerbericht Utrecht